123kraskaart.nl is onderdeel van Buroprint en is gevestigd te Ulft,
Buroprint
De Hogenkamp 2P
7071 EC Ulft

KvK nummer: 81472692

Voor alle opdrachten die via www.123kraskaart.nl worden verwerkt, gelden de onderstaande voorwaarden. De gebruiker/klant/opdrachtgever (hierna: klant) gaat akkoord met deze voorwaarden bij het gebruik van de website www.123kraskaart.nl (en eventuele bijbehorende services).

Verantwoordelijkheid
De klant is zelf volledig verantwoordelijk voor teksten, adresinformatie en overige informatie die op de kraskaart(en) is weergegeven. 123kraskaart.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor teksten, adressen, bestanden en overige informatie die door de klant wordt ingevoerd. De klant dient zich in alle opzichten te houden aan de wetten van het land van bestemming van de kraskaart(en).

Aansprakelijkheid
123kraskaart kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor wijziging, beschadiging of verlies van bestanden, afbeeldingen of overige informatie. 123kraskaart kan tevens in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor verlies, fouten of beschadigingen bij de bezorging, in dit geval gelden de algemene voorwaarden van de desbetreffende bezorgdienst.

Overeenkomst
De overeenkomst tussen klant en 123kraskaart.nl komt tot stand op het moment dat de klant de opdracht om de kraskaarten te produceren, verzendt naar 123kraskaart.nl.

Kleur
De kleur van de afdruk en van het beeldscherm is nooit 100% identiek aan elkaar. Eventuele aansprakelijkheid van 123kraskaart.nl blijft beperkt tot fouten in de productie van de kraskaarten.

Levertijd
Alle opdrachten worden minimaal 1 werkdag voor de opgegeven verzenddatum verzonden. Voor de bezorging is 123kraskaart.nl afhankelijk van de bezorgdienst. Vertragingen in de levertijden kunnen geen aanleiding geven tot annulering van de opdracht of tot schadevergoeding. Voor een snelle bezorging dient de klant zelf zorg te dragen voor het aanleveren van volledige en correcte adresgegevens.

Annuleren
De klant kan binnen 24 uurna het tot stand komen van de opdracht annuleren door een schriftelijke annulering te richten aan de klantenservice van 123kraskaart.nl (contact@123kraskaart.nl ). Annuleren is niet meer mogelijk wanneer de opdracht na 24 uur in behandeling is genomen.

Retour- en teruggavezendingen
Gepersonaliseerde producten waaronder kraskaarten vallen buiten het ontbindingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.