kraskaarten met unieke code

kraskaarten met een unieke code

Een kraskaart met een unieke code houdt in dat elke kraskaart een unieke cijfer/lettercombinatie onder de kraslaag heeft. De kraskaart wordt veel ingezet door online winkeliers om extra verkopen te stimuleren. De unieke code geeft bijvoorbeeld een extra korting bij een aankoop. Daarnaast wordt deze kraskaart ook vaak ingezet om de code online te laten controleren of iemand een prijs heeft gewonnen. Het is op deze manier een uitstekende manier om waardevolle informatie te verzamelen van je doelgroep. Als bedrijf kun je immers om meer informatie vragen van de gebruiker dan alleen het controleren van de code. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leeftijd, geslacht of e-mail adres. Een kraskaart met unieke code is bij 123kraskaart.nl dan ook te bestellen met een eigen webpagina. Hoe dat werkt lees je hier.

Wij bieden kraskaarten aan die je online zelf kunt ontwerpen of je kunt er voor kiezen om het ontwerp door ons te laten doen. Ben je zelf grafisch ontwerper en wil je en een eigen design aanleveren én profiteren van onze voordelige prijzen? Maak dan gebruik van onze gratis templates. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Maak dan gebruik van onze handige keuzeselector

kraskaarten met een unieke code, maak hieronder je keuze

Ik wil online ontwerpen

kraskaart A7 (74 x 105 mm)

kraskaart creditcard (55 x 85 mm)

kraskaart A6 (105 x 148 mm)

Ik wil jullie laten ontwerpen

kraskaart A7 (74 x 105 mm)

kraskaart creditcard (55 x 85 mm)

kraskaart A6 (105 x 148 mm)

Ben je zelf grafisch ontwerper en wil je en een eigen design aanleveren én profiteren van onze voordelige prijzen? Maak dan gebruik van onze gratis templates

Tips voor een succesvolle kraskaartencampagne

Wij vinden het belangrijk dat je campagne succesvol verloopt, pas dan zijn wij tevreden. Maak daarom gebruik van onze handige tips voor een succesvolle verkoopactie:

  • Bedenk een pakkende tekst wat je bijvoorbeeld met de krasactie kunt winnen en plaats deze tekst in de buurt van de kraslaag.
  • Informeer de ontvanger goed over de actie. Wat moet bijvoorbeeld doen hij doen als hij gewonnen, hoe lang is de actie geldig, wanneer ontvang je een kraskaart (bij besteding van….), enz.
  • Een kraskaartenactie als promotionele actie is toegestaan zonder vergunning, maar je dient wel aan de regels te voldoen van de kansspelautoriteit. Zorg ervoor dat je goed geinformeerd bent of jouw actie hieraan voldoet. De verantwoording hiervoor ligt ten alle tijden bij jezelf en niet bij ons als producent.

Goedkoop Kraskaarten laten drukken doe je bij 123kraskaart.nl. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Maak dan gebruik van onze handige keuzeselector.

123kraskaart.nl is eigendom van buroprint