kraskaart met eigen webpagina

Wanneer je kraskaarten met een unieke code bestelt, dan kun je deze code online laten controleren. Op deze manier kun je waardevolle informatie inwinnen over je doelgroep. 

Wil je bijvoorbeeld in contact komen met nieuwe klanten, vraag dan bijvoorbeeld naar de naam en het mailadres voordat iemand de code controleert. Wanneer zij instemmen met de actievoorwaarden mag je deze doelgroep natuurlijk benaderen. Op deze manier verzamel je waardevolle informatie voor je bedrijf. 

Kortom, de kraskaart in combinatie met een webpagina helpt je om je verkoopacties succesvoller in te zetten en meer efficiency te halen uit je reclamebudget.

Kosten

Voor het eenmalig aanmaken van de webpagina geldt een tarief van € 155,00. Daarnaast zijn de kosten per record dat we voor je verzamelen € 0,12. Dus stel je response op de webpagina is 900 records, dan betaal je €155,00 + (900 x 0,12) = € 263,00. Een investering van € 0,29 per record.  

We laten je in 3 eenvoudige stappen zien hoe het werkt.  

1

Je kiest voor een kraskaart met unieke code onder de kraslaag in combinatie met een landingspagina.

2

We gaan samen met je bepalen welke naam je landingspagina moet krijgen en welke informatie je van je bezoeker wilt ontvangen. Vervolgens zorg je voor duidelijke actievoorwaarden zodat je klant goed geïnformeerd wordt over jouw krasactie.  

3

Na afloop van de campagne ontvang je van ons alle informatie die je bezoekers tijdens de campagne hebben achtergelaten. Waardevolle informatie die jou helpen om je salesactiviteiten te verbeteren. 

Ik wil dit ook, neem svp contact met mij op.