Kraskaarten maken met eigen ontwerp

Bij 123kraskaart.nl kun je je kraskaarten maken met eigen ontwerp. Want ben jij die handige grafisch ontwerper, dan stellen wij gratis templates ter beschikking waarbinnen je zelf kunt ontwerpen. Het enige wat wij vragen is de kraslaag niet te wijzigen. Vervolgens kunnen wij je kraskaarten drukken tegen dezelfde lage prijs als onze standaard ontwerpen. Lekker makkelijk toch…

Zelf je design aanleveren, maak dan gebruik van onze gratis templates

Onze gratis templates zijn beschikbaar in A6, A7 en creditcardformaat. In deze templates hebben wij het formaat en de positie van de kraslaag al ingezet. En om te profiteren van onze voordelige prijzen geldt een belangrijke spelregel: Het formaat van de kraskaart en de positie en grootte van de kraslaag dient exact te voldoen aan het voorbeeld in de template.

Hieronder vind je voor elk formaat de templates die je kunt downloaden. Ga vervolgens aan de slag met je ontwerp en wanneer je klaar bent kun je op deze pagina weer verder om je bestelling af te ronden.

 

Stap 1: Templates downloaden

kraskaart A7

A7-formaat:

Templates indesign-photoshop (indd-idml-psd)
Pdf template A7 kraskaart 

kraskaart creditcard

Creditcard-formaat:

Templates indesign-photoshop (indd-idml-psd)
Pdf template Creditcard kraskaart 

kraskaart A6

A6-formaat:

Templates indesign-photoshop (indd-idml-psd)
Pdf template A6 kraskaart 

Stap 2: Je bestelling plaatsen 

Om je bestelling te kunnen plaatsen is het van belang welk soort kraskaart je wilt bestellen. Wij bieden kraskaarten aan met een prijsverdeling en met een unieke code onder de kraslaag. Bij kraskaarten met prijsverdeling staat er onder de kraslaag een prijs vermeld zoals bijvoorbeed “gefeliciteerd, u wint een dinerbon twv € 50,00”.  Kraskaarten met een unieke code worden veelal ingezet waarbij je de code onder de kraslaag moet controleren op een website om te zien wat je gewonnen hebt. 

 

Kraskaarten maken met prijzen onder de kraslaag:

Kraskaart A7 prijsverdeling

A7 (74 x 105 mm)

Kraskaart CC prijsverdeling

Creditcard (55 x 85 mm)

Kraskaart A6 prijsverdeling

A6 (105 x 148 mm)

Kraskaarten maken met unieke code onder de kraslaag:

Kraskaart A7 unieke code

A7 (74 x 105 mm)

kraskaart CC unieke code

Creditcard (55 x 85 mm)

Kraskaart A6 unieke code

A6 (105 x 148 mm)

Tips voor een succesvolle kraskaartencampagne

Wij vinden het belangrijk dat je campagne succesvol verloopt, pas dan zijn wij tevreden. Maak daarom gebruik van onze handige tips voor een succesvolle verkoopactie:

  • Bedenk een pakkende tekst wat je bijvoorbeeld met de krasactie kunt winnen en plaats deze tekst in de buurt van de kraslaag.
  • Informeer de ontvanger goed over de actie. Wat moet bijvoorbeeld doen hij doen als hij gewonnen, hoe lang is de actie geldig, wanneer ontvang je een kraskaart (bij besteding van….), enz.
  • Een kraskaartenactie als promotionele actie is toegestaan zonder vergunning, maar je dient wel aan de regels te voldoen van de kansspelautoriteit. Zorg ervoor dat je goed geinformeerd bent of jouw actie hieraan voldoet. De verantwoording hiervoor ligt ten alle tijden bij jezelf en niet bij ons als producent.

Goedkoop Kraskaarten laten drukken doe je bij 123kraskaart.nl. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Maak dan gebruik van onze handige keuzeselector.

123kraskaart.nl is eigendom van buroprint