Kraskaarten met prijsverdeling onder de kraslaag

kraskaart met prijzen

Een kraskaart met prijsverdeling houdt in dat er onder de kraslaag verschillende prijzen gedrukt wordt en dat de deelnemer direct ziet of hij/zij een prijs gewonnen heeft. Bij 123kraskaart.nl kun je deze bestellen met maximaal 7 verschillende prijzen onder de kraslaag. Hoe dit in zijn werk gaat is heel eenvoudig, tijdens het bestelproces krijg je hiervoor een duidelijke uitleg. De kraskaarten met prijsverdeling zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld winkelacties, jubileumacties maar wordt ook veel ingezet bij evenementen zoals beurzen.

Wij bieden kraskaarten aan die je online zelf kunt ontwerpen of waarbij je het ontwerp door 123kraskaart laat doen.

Ik wil online ontwerpen

kraskaart A7 (74 x 105 mm)
kraskaart creditcard (55 x 85 mm)
kraskaart A6 (105 x 148 mm)

Ik wil jullie laten ontwerpen

kraskaart A7 (74 x 105 mm)
kraskaart creditcard (55 x 85 mm)
kraskaart A6 (105 x 148 mm)

Ben je zelf grafisch ontwerper en wil je en een eigen design aanleveren én profiteren van onze voordelige prijzen? Maak dan gebruik van onze gratis templates.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Maak dan gebruik van onze handige keuzeselector.

Tips voor een succesvolle kraskaartencampagne

Wij vinden het belangrijk dat je campagne succesvol verloopt, pas dan zijn wij tevreden. Maak daarom gebruik van onze handige tips voor een succesvolle verkoopactie:

  • Bedenk een pakkende tekst wat je bijvoorbeeld met de krasactie kunt winnen en plaats deze tekst in de buurt van de kraslaag.
  • Informeer de ontvanger goed over de actie. Wat moet bijvoorbeeld doen hij doen als hij gewonnen, hoe lang is de actie geldig, wanneer ontvang je een kraskaart (bij besteding van….), enz.
  • Een kraskaartenactie als promotionele actie is toegestaan zonder vergunning, maar je dient wel aan de regels te voldoen van de kansspelautoriteit. Zorg ervoor dat je goed geinformeerd bent of jouw actie hieraan voldoet. De verantwoording hiervoor ligt ten alle tijden bij jezelf en niet bij ons als producent.

Goedkoop Kraskaarten laten drukken doe je bij 123kraskaart.nl. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Maak dan gebruik van onze handige keuzeselector.

123kraskaart.nl is eigendom van buroprint